Resultaten voor betekenis

 
betekenis
 
Cc betekenis.
Volgens de Fransen is cc een afkorting van copie conforme en volgens de Britten en Amerikanen van carbon copy, oftewel identiek afschrift met behulp van carbonpapier. Waar cc ook voor mag staan, cc mevrouw G. Wessels betekent in ieder geval dat er een kopie van een brief naar mevrouw G.
Alles wat je zegt heeft betekenis Neerlandistiek.
Uit onder andere Eckerts eigen werk blijkt dat ook allerlei niet-talige dingen die mensen doen zon sociale betekenis kunnen hebben: de broek die ze aantrekken, de manier waarop ze op hun stoel zitten, of ze wel of niet roken. Al die zaken hebben geen duidelijke semantische betekenis en zelden een pragmatische, maar omgekeerd heeft misschien wel alles wat iemand in de aanwezigheid van iemand anders doet, sociale betekenis.
Wat is Agile? Agile betekenis Agile methodieken Scrum Company.
Agile organisaties hebben een heldere purpose: ze weten waarom ze bestaan. Hoe je daar komt is voor de lange termijn niet meer te voorspellen. Daarvoor verandert de wereld te snel. Vandaar dat agile betekent dat je een flexibele strategie maakt.
Betekenis kleuren Advies.
Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de betekenis van verschillende kleuren in het interieur? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 30 30 630 elke werkdag van 0900: tot 2200: uur en in het weekend van 0900: tot 1800: uur.
betekenis: 114 Citaten, quotes en wijsheden Citaten.NET.
God is enkel een symbool, een woord, dat werkelijk zijn betekenis verloren heeft, want kerken en tempels hebben het vernietigd. Benjamin Franklin Amerikaans staatsman en fysicus 1706-1790. Zonder voortdurende groei en vooruitgang hebben woorden als verbetering, prestaties en succes geen enkele betekenis.
Wat heeft dit allemaal te betekenen? Taalcanon.
Maar er zijn nog meer woorden zonder een duidelijke referent of betekenis: is het woordje de te klein om betekenis te hebben? Nee, pas in het gebruik wordt de betekenis van zon woordje duidelijk, kijk maar eens naar het verschil tussen een zwaan sterft of de zwaan sterft: de specificeert het woord dat erop volgt, het heeft dus een belangrijke grammaticale betekenis.
Woord en betekenis, 2017-2018 Studiegids Universiteit Leiden.
Een woord is een eenheid die betekenis draagt in een taal. In dit college richten we ons op woorden in talen van de wereld en dan vooral op hun vorm en betekenis, en op de vraag hoe we hen kunnen bestuderen en documenteren in talen.
WHO-verdrag tabaksontmoediging: de betekenis voor gemeenten VNG.
Het doel van het WHO-Kaderverdrag officieel: WHO Framework Convention on Tobacco Control, FCTC is om huidige en toekomstige generaties te beschermen tegen de verwoestende gezondheidseffecten en sociale, milieu en economische gevolgen van tabaksconsumptie en blootstelling aan tabaksrook. In het artikel hieronder leest u meer over het verdrag, het protocol van VWS en de betekenis voor gemeenten.
Bureau van Betekenis.
Betekenis burn-out Burn-out.
Wat doe ik aan een burn-out? Stresspreventie op het werk. Tips tegen stress. Goed bedoelde adviezen. Help mijn partner heeft een burn-out. Hulp van expert. De betekenis van burn-out is letterlijk opgebrand zijn. Er zijn verschillende definities maar als je een burn-out hebt, voel je je lichamelijk, emotioneel en psychisch totaal uitgeput, waardoor je niet meer in staat bent om normaal te functioneren in je dagelijkse werk of je gezin. Bij een burn-out zijn eenvoudige dingen als boodschappen doen, de kinderen naar school brengen of een telefoontje plegen, je al te veel.
betekenis WikiWoordenboek.
Er ging geen dag voorbij of zij bogen zich samen over het een of andere moeilijke woord om er de betekenis van te ontdekken. Het woord mild had voor haar echter dezelfde betekenis als tucht voor ieder ander redelijk denkend mens.

Contacteer ons