Zoeken naar koerier

 
koerier
 
Koerier Wikipedia.
Een historische Japanse prent van een koerier. Een koerier is iemand die in opdracht berichten of kleine hoeveelheden goederen bezorgt. Voordat er een systeem van postbezorging bestond bezorgde hij brieven en pakketten. Het eerste gedocumenteerde gebruik van een georganiseerde koeriersdienst voor het versturen van brieven is in het Oude Egypte.
Koerier Rijbewijs B Jobs, Employment Indeed.com.
Het is echter noodzakelijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B en in het bezit bent van een attest van goed gedrag en zeden. 30 days ago. Save job Not interested Report Job. Magazijnier koerier op Zelfstandige basis. 2.000 6.000 per maand. U werkt deels als koerier om goederen op te pikken bij onze leveranciers in Belgie met een bestelwagen. Daarnaast sta je ook in voor verschillende magazijntaken. 30 days ago. Save job Not interested Report Job. We bieden een flexibele bezorg bijbaan vanaf 16 jaar. Mogelijkheid parttime te bezorgen in de avond en het weekend.
Internationaal koerier Vervoer aan scherpe prijzen!
Zowel bedrijven als particulieren kunnen een internationaal koerier bij ons reserveren, maar we doen nog veel meer. Zoekt u bijvoorbeeld een verhuisdienst of een transportmiddel voor het thuisbezorgen van aangekochte goederen? Ook voor particuliere leveringen kunt u bij ons terecht.
Home Brasserie, Restaurant De Koerier Sint-Gillis-Waas.
DOOR DE NIEUWE CORONA MAATREGELEN ZIJN WE TERUG ACTIEF VOOR ONZE AFHAALMENUS. KIJK OP ONZE AFHAALMENUS OF FACEBOOK PAGINA. 2017 De Koerier Kerkstraat 27 9170 Sint-Gillis-Waas Tel: 03 475 08 00 Website by Procor Photography by Didier Van Dooren. Scroll naar bovenzijde.

Contacteer ons