Resultaten voor wol

 
wol
 
De eigenschappen van wol, bekijk ze op Wollendekbed.nl!
Wol is slijtvast. Wol is resistent en heeft daardoor een lange levensduur. Wol is brandwerend. Wol is gemakkelijk te reinigen. Wol is vuilafstotend. Wol werkt antibacterieel. Wol bevordert een goede nachtrust. Wol behoudt zijn natuurlijke vetgehalte en droogt niet uit.
Wolprijzen in het rood: verkoop wol kost geld Boerderij.nl.
Witte wol levert 5 cent per kilo op. Voor zwarte, bonte, heide en overige wol geldt een negatieve prijs van 10 cent per kilo. Dat betekent dat schapenhouders per kilo geleverde wol 10 cent moeten betalen, in plaats van dat het wat oplevert.
Wol.
Tijdens de verwerking van de wol worden deze chemicaliën, samen met het wolvet en plantenresten, uit de wol gespoeld en kunnen zo voor milieuverontreiniging zorgen. Wol legt heel wat milieuonvriendelijke kilometers af voor het uiteindelijk als kledingstuk in de winkel ligt.
Wol.
Gaja C2C is onze duurzaamste meubelstof, waarbij we elke keuze hebben gemaakt met het milieu en de natuur in het achterhoofd. Materiaal: 100% wol. Laine is een zeer exclusieve wollen stof die bestaat uit 92% zuivere, Nieuw-Zeelandse wol en 8% polyamide.
Wol Verhalen handgeverfde garens Wolwinkel Indie dyer.
De garens van Wol Verhalen verf ik exclusief en kleinschalig voor mijn eigen winkel zodat ik er veel zorg een aandacht aan kan geven! De handgeverfde garens van Wol Verhalen worden aangevuld met garens van CaMaRose, BC Garn en Einrúm om een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden.
Wol.
Deze natuurlijke eigenschappen worden bijna één op één overgenomen door kleding die van wol wordt gemaakt: wol is warm en isolerend maar toch ademend, en is ideaal als je in wisselende temperaturen verblijft of veel buiten bent. Wol kan tot 33% van zijn eigen gewicht aan water opnemen zonder vochtig aan te voelen.
diervriendelijkheid van wol meervilt!
Dit zijn de soorten wol waarvan we helaas niet met zekerheid kunnen zeggen dat ze mulesing-vrij zijn maar dat kunnen we strikt genomen ook niet van de Zuid-Amerikaanse en Nieuw-Zeelandse; er zijn daar geen certificeringen of zoiets. Onze groothandel zegt al zeer lang te werken met zijn leverancier en heeft er vertrouwen in dat deze wol goed is.
Breien De Rotterdamse wol en handwerkwinkel.
Lala Berlin Fluffy: 42% wol, 19% alpaca, 18% wol, 21% polyamide, naalddikte 55-6., Lala Berlin Lovely: 52% alpaca, 18% cashmere, 18% wol, 12% polyamide, naalddikte 9. Lala Berlin Shiny: 45% alpaca, 30% katoen, 8% merino wol, 8% polyesther, 8% plyamide, naalddikte 6.
Wol Fjällräven.
Afhankelijk van de grootte van de vezels kan wollen kleding zelfs heel dun zijn, en niet te vergeten: slijtvast en comfortabel. We gebruiken een scala aan wolsoorten, inclusief restmateriaal en overtollige wol van onze leveranciers in Italië en wol afkomstig van Zweedse schapen.
Wol Katoen garen voordelig online kopen Handwerk.nl.
Wol katoen garen van topmerken. In ons assortiment bieden we wol en katoen garen van topmerken zoals onder andere SMC Schachenmayr, Durable, Regia, Lang Yarns, Scheepjes, Bobbiny en MyBoshi. In deze categorie vindt u alle wol katoen garen voor haken en breien.
Trendy met wol Creëer een eigen stijl met wol!
En ja, ook ik bezit een behoorlijke voorraad aan bolletjes wol. Volgens mij best herkenbaar Allemaal op kleur gesorteerd, want dan vind ik het gewoon nog mooier en kan ik ook makkelijk vinden wat ik zoek. Nu we in de corona crisis veel thuis werken, werk ik uit zelfbescherming gewoon in de woonkamer.

Contacteer ons