Resultaten voor parkeren

 
parkeren
 
Parkeren Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.
Patiënten en bezoekers betalen een gereduceerd tarief na vier uur parkeren. U kunt bij de receptie uw parkeerkaart laten hercoderen, waarna u gewoon bij de betaalautomaat kunt afrekenen. Hierna heeft u nog 20 minuten om met deze uitrijkaart per auto het terrein te verlaten.
Amsterdam UMC, Locatie VUmc Routebeschrijving en parkeren naar Amsterdam UMC, locatie VUmc.
Bekijk de handleiding voor het gebruik en de mogelijkheden van de parkeerautomaten op de website van de Gemeente Amsterdam. Parkeren openbare weg gratis. Gratis parkeren overdag is alleen mogelijk ten zuiden van de Kalfjeslaan. Na 19.00 uur en in het weekend is parkeren op de openbare weg rondom VUmc gratis.
Parkeren, vervoer en bereikbaarheid Gemeente Enschede.
Parkeren, vervoer en bereikbaarheid. Enschede is goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Daarnaast kent de stad uitstekende parkeerfaciliteiten, zowel voor inwoners en ondernemers als bezoekers. Hier vindt u informatie over betaald parkeren op straat, parkeergarages, parkeervergunningen en abonnementen.
Parkeren op Schiphol Voigt Travel.
Je kiest enkel de gewenste datum van aankomst en vertrek van de parkeerlocatie. Maak gebruik van de maximale parkeertijd die al voor je is aangegeven 0005u: 2359u, ongeacht de uiteindelijke vertrek en aankomsttijd van de vlucht. Laat het veld Kortingscode leeg. Bij Referentie externe partij vul je je 6-cijferige reserveringsnummer in. Je vindt dit op de reserveringsbevestiging en factuur van Voigt Travel. Reserveren P3 Lang Parkeren.
Parkeren in Harderwijk Heerlijk Harderwijk Heerlijk Harderwijk.
Parkeergarage in de binnenstad van Harderwijk vlakbij een grote supermarkt. Eerste twee uur gratis parkeren. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Parkeren Kloosterplein P17. Parkeren Kloosterplein P17. Kloosterplein 4 3841 EN Harderwijk. Dichter bij de stad kun je niet parkeren.
Parkeren Gemeente Borne.
Denk er altijd aan uw auto goed in de vakken te parkeren. Ook niet correct parkeren kan leiden tot een bekeuring. Wilt u langer in het centrum van Borne parkeren dan kunt u overdag ook gratis parkeren in de parkeergarage onder Kulturhus De Bijenkorf.
Parkeren UMC Utrecht UMC Utrecht.
Hebt u een invalidenkaart, dan kunt u parkeren in de hiervoor gereserveerde parkeervakken bij de hoofdingang tot maximaal 1 uur parkeren of in de parkeergarage laag 2, betaald parkeren. In de parkeergarage zijn ook rolstoelen te leen. Mocht u toch nog problemen ondervinden neem dan contact op met de beveiliging bij de hoofdingang van het UMC Utrecht.
Parkeren Schiedam.
Grote voertuigen en vrachtwagens mogen niet of alleen onder bepaalde voorwaarden in wijken parkeren. Parkeren bij autobedrijven. Autobedrijven parkeren autos vaak op hun eigen terrein en soms op de openbare weg. Dit laatste is alleen mogelijk als u een parkeervergunning aanvraagt.
Parkeren.
Wist u dat er kortingsregelingen zijn? Deze gelden voor poliklinische patiënten maar ook voor het bezoek van opgenomen patiënten. Meer informatie over de kortingsregelingen. Folder PARKEREN met alle informatie over parkeren en kortingsregelingen. Hoe tevreden bent u over deze website?
Schiphol.nl P1 Kort Parkeren Officiële parking Schiphol.
Deze zijn niet te reserveren en bedoeld voor iedereen met een invalidekaart. Leg de kaart altijd duidelijk zichtbaar achter de voorruit. Onze airport assistants helpen je graag van en naar de vertrek en aankomsthallen. Wat is de maximale doorrijhoogte? De maximale doorrijhoogte voor P1 is 2 meter. Autos hoger dan 2 meter kun je alleen parkeren op P3 Lang Parkeren of P4 Basic Parking. Dat geldt ook als je iemand komt halen of brengen met een auto hoger dan 2 meter. Hoe kom ik het snelst van P1 bij de vertrek en aankomsthallen? Vanaf P1 zijn de vertrek en aankomsthallen al zichtbaar. Volg de borden en loop in slechts een paar minuten naar de terminals. Kan ik met mijn Privium kaart nog inrijden bij P1 Kort Parkeren? u kunt vanaf 2 november niet meer met uw Privium kaart inrijden bij P1 Kort Parkeren. U kunt inrijden bij Privium 1, Adres: Transportstraat, 1118 ZT Schiphol, waar u nu 72 uur kunt parkeren.
Gemeente Someren: Parkeren.
In een deel van het centrum is een blauwe zone, hier mag u maximaal 2 uur parkeren met uw parkeerschijf. Op de plattegrond met parkeergelegenheden pdf, 217 kB staan de weggedeelten waar u kort kunt parkeren en de parkeerterreinen voor lang parkeren.

Contacteer ons